СУ "Цветан Радославов"
Средно училище в град Свищов

Измина една необичайна и много интересна седмица за учениците от IV „б“ клас на СУ „Цветан Радославов“ с класен ръководител госпожа Юлияна Секулова. Дните от 10 до 14 май 2021 г. за тях бяха посветени на ученическото самоуправление.
Ученици от класа влязоха в ролята на преподаватели по различни учебни предмети. Децата се отнесоха много отговорно към инициативата и показаха задълбочени знания и сериозна предварителна подготовка по темите от учебното съдържание. Уроците протекоха динамично, с прилагане на интерактивни методи и реализиране на разнообразни идеи за проекти. Невръстните преподаватели и останалите ученици показаха качества, с които могат да се гордеят родителите и учителите им – отговорност, организираност, активност, добро възпитание, уважение, творческо мислене и трудолюбие. Според своите интереси в провеждането на уроци се включиха Любомир Тодоров – Технологии и предприемачество и Изобразително изкуство, Моника Даниелова и Радина Радкова – Математика, Владислав Венциславов и Каан Ахмедов – Човекът и природата, Цветелин Иванов – Литература и Човекът и обществото, Десислава Георгиева и Кристина Ангелова – Български език, Ивайло Мухтаров , Симеон Есиров, Врадислав Венциславов – Физическо възпитание и спорт, Александър Николов – Английски език.
Пожелаваме им от сърце да запазят този стремеж да се доказват, да се усъвършенстват и разбира се, успешно завършване на началния етап на образованието.