СУ "Цветан Радославов"
Средно училище в град Свищов

1820,20 лв. от благотоворителния Коледен базар – повод за гордост и удовлетворение!
 
За поредна година, в навечерието на най-светлите празници, колективът на СУ „Цветан Радославов“, учениците и техните родители успешно реализираха благотворителен Коледен базар. Тазгодишната кауза бе под надслов "В помощ на Фуркан Керимов в борбата му с остра лимфобластна левкемия". Фуркан е едно слънчево и добро момче, което трябва да докаже своята сила и вяра в борбата с тежката болест. Убедени сме, че нашата положителна енергия и финансова подкрепа ще му помогнат да премине смело през това житейско изпитание.
На 20.12.2021 г. фоайето на училището бе изпълнено с радостни лица, изобилие от ръчно изработени сувенири, календари, картички и коледни украшения, с желание за помощ и добротворчество. Отново своята щедрост и милосърдие показаха ръководството и служителите при Община Свищов, които прегърнаха нашата кауза и с готовност се включиха в набирането на средства. Само за няколко часа бяха събрани 1820,20 лв. /хиляда осемстотин и двадесет лв. и двадесет ст./, които вече постъпиха в банковата сметка на нуждаещото се момче.
Огромна благодарност към прекрасните ни и всеотдайни ученици и родители, към служителите на СУ „Цветан Радославов“ и Община Свищов за щедрите сърца и златни ръце. Нека доброто пребъде и да Ви се случват много чудеса! Бъдете здрави, щастливи, успешни и благословени! Весели Коледни и Новогодишни празници!
 
 
базар2
 
базар5
 
базар4