СУ "Цветан Радославов"
Средно училище в град Свищов

Високи отличия в Годишните награди за образование и култура на Община Свищов за 2021 г.

На 25 юни 2021 г. се проведе концерт-церемонията "144 години свободно творчество", на която бяха връчени Годишните награди за образование и култура на Община Свищов. Учители от СУ „Цветан Радославов“ бяха удостоени с най-високите отличия в престижните категории.
Г-жа Юлияна Секулова заслужено бе удостоена с наградата „Учител на годината – начален етап“. Нейният педагогически опит, съвместяването на традиционните и иновативни методи за преподаване, прилагането на компетентностния подход в обучението, високите призови места на междунарони състезания на нейните възпитаници и прекрасните й лични качества определиха тази награда да попадне в нейните ръце за трети път в професионалната й кариера.
Г-жа Латинка Бонева бе удостоена с наградата „За заслуги – прогимназиален етап“. Високото отличие е в нейните ръце за втори път. Г-жа Бонева е личност, съчетаваща в себе си вдъхновението на литератора, любовта и подкрепата на майката, мъдростта и търпението на учителя. С целия си педагогически стаж и професионален опит от създаването на СУ „Цветан Радославов“ тя влага своето сърце в работата с децата, вдъхновява със своята всеотдайност и родолюбие.
В най-новата категория „Млад учител на годината“ г-жа Елица Димитрова, учител в начален етап, бе отличена с грамота за високи постижения в образованието. Убедени сме, че нейната инициативност, креативност и отношение към децата и учебния процес ще й донесат и още по-големи награди в бъдеще.
За поредна година, отличията на нашите учители са доказателство за качествено образование, професионализъм, отдаденост и новаторство в СУ „Цветан Радославов“!
Високи отличия в Годишните награди за образование и култура на Община Свищов за 2021 г. - Изображение 1